Sørumsand Kiropraktikk - Din familiekiropraktor på Sørumsand

Om oss

Kiropraktor Cathrine Ovrid startet Sørumsand Kiropraktikk i august 2013. Hun er offentlig godkjent kiropraktor og har tatt sin mastergrad i kiropraktikk ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Hun er medlem i Norsk Kiropraktorforening.

Utdannelse innen kiropraktikk er et femårig studium i tillegg til ett års turnustjeneste i Norge.
Cathrine har erfaring fra klinikker i Skien og Bø i Telemark.

Cathrine fikk tidlig interesse for behandling av barn og gravide og har tatt videre kurs i disse temaene. Kiropraktikk som behandlingsform har ingen aldersgrense og er for alle aldersgrupper.

Simon Vandås begynte hos Sørumsand kiropraktikk september 2016. Han har sin mastergrad i kiropraktikk fra AECC i England. Simon har som interessefelt akutte og kroniske nakke- og ryggplager med klinisk erfaring fra England.

Kiropraktoren er en primær helsekontakt og har sykmeldingsrett inntil 12 uker, henvisningrett til røntgen, CT, MR og ultralyd og kan henvise videre til andre spesialister og fysioterapeuter.
Billeddiagnostikk som røntgen, MR, CT og ultralyd dekkes av folketrygden på samme måte som henvisning fra lege.

Som en del av primærhelsetjenesten vektlegges det hos Sørumsand kiropraktikk samspillet mellom fastlege og øvrige helsetjenester for å sikre pasienten riktig behandling til rett tid.

Som kiropraktor er det viktig å se helheten i hver pasient og tenke tverrfaglig for å få et optimalt resultat. Dette står i hovedfokus på Sørumsand Kiropraktikk.


Vi holder til:

Tverrvegen 1 i 2. etg på Linjegården på SørumsandÅpningstider:

Man: 10.00 - 17.00

Tirsdag: 10.00 - 16.00

Onsdag: 10.00 - 16.00

Tors: 12.00 - 19.00

Fre: 09.00 - 14.00


Priser:

Førstegangskonsultasjon: 600,-

Ordinær konsultasjon:      370,-

Sykmelding, attester etc.: 100,-

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time belastes i sin helhet.

Website Builder drives av  Vistaprint
MapQuest Avtalevilkår Kart/veibeskrivelse er kun for informasjonsbehov. Brukeren tar fullt ansvar for anvendelsen av programet. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører tar ingen ansvar for innhold, veiforhold eller tidsforhold.