Sørumsand Kiropraktikk - Din familiekiropraktor på Sørumsand
RSS

Siste innlegg

Tid for vinterdekk
Skolestart
Åpning
drevet av

Min blogg

Tid for vinterdekk

Tid for bytting til vinterdekk. Gode tips for å unngå vond rygg i prosessen!

Artikkelen er hentet fra www.kiropraktikk.no

Tid for dekkskift
Dersom du planlegger et raskt og smertefritt dekkskift kan det være lurt å følge kiropraktorenes enkle råd om hvordan du kommer deg unna med helsa i behold. 

Det viktigste, som før all form for vigorøs fysisk aktivitet, er å varme opp skikkelig. Eier du en Fiat 500 holder det med et par minutter ”hode-skuldre-kne og tå”, men dersom dere er flere i familien og er avhengige av noe litt mer robust på veien anbefaler vi at du tar deg god tid til dette. Myk opp muskulaturen og få blodsirkulasjonen i gang. Det neste du skal tenke på er løfteteknikk. Det er her du får betalt for slyngetreningen på SATS med full mobilisering av kjernemuskulaturen. Hold bukspennet, pass på at ryggen er rett og løft med sete- og lårmusklene. Fra arbeidslivet vet vi at tunge løft med vridning fort kan føre til akutte ryggsmerter. Vi anbefaler i så henseende at du utnytter hjulets tiltenkte egenskap til det fulle og ruller det foran hjulbrønnen til fordel for et ukontrollert løft.  Tilslutt, dersom du ser nøye på illustrasjonen vil du legge merke til at motebildet er preget av lue med dusk, skjerf og marsjstøvler. Tynn og nonsjalant bekledning med  joggesko kan i minusgrader og på glatt underlag føre til kraftig forkjølelse og i verste fall lårhalsbrudd.  Vi vet nå at ryggplager er på verdenstoppen over sykdommer når det handler om påvirkning av folks hverdag, og i Norge er de samlede utgiftene for muskel- og skjelettplager 70 milliarder med ryggsmerter som en sterk bidragsyter. I utgangspunktet utfordrer ikke dekkskift dette regnskapet, men erfaringsmessig er denne tradisjonen i mange tilfeller bakgrunnen for et spontant besøk til en av Norges 600 kiropraktorer. Klart vi kan hjelpe dersom uhellet er et faktum, men tar du deg litt ekstra tid og følger anbefalingene fra fagfolk er sjansene små for at du ender på kiropraktorbenken.


3 Kommentarer på Tid for vinterdekk:

Kommentarer RSS
live on 13. august 2014 17:06
Es ist wirklich eine weitere trap das kann Ausloeser Sie gross erhebliche Verluste und es ist nicht wert value das Gluecksspiel.Sie wahrscheinlich vorher verstehen, wie deutlich the web revolutioniert hat viele diverse Aspekte von Lebensdauer , aber nirgends hat es hatte a besser Einfluss als in der Erde von Sport Wetten.
Svar på kommentar


Sport Chancen on 14. august 2014 01:38
Der Sonnenlicht fuer nur true-to-the-Core-Spieler.Diamond (AKA 2betdsi) - das Sportwetten wurde wurde tatsaechlich ueber um a umfangreiche und auch detaillierten mit a von verschiedenen Sportwetten und im Netz Websites .
Svar på kommentar


billigste rolex klokker on 16. juli 2018 10:27
Thank you for checking out my web/blog for Lyme disease education and advocacy.
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint